2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 70:

Vandaag is Yvonne Schoeber 25 jaar in dienst bij Boomkwekerij Fleuren. Dat kunnen wij natuurlijk niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. Daarom besloten wij om een van onze 100 momenten toe te wijden aan Yvonne.

Corine & Han Fleuren: 

"25 jaar geleden is Yvonne bij ons komen werken. Toen nog een jonge dame, in de kwekerij. Ze heeft het vak echt on the job geleerd. Allereerst natuurlijk ‘gewoon’ meewerken met alle mannen, maar in de loop der jaren onze special force geworden. Ondertussen is Yvonne in deze tijd van het jaar voornamelijk de kwekerij aan het tellen; wat is de kwaliteit, hoeveel bomen hebben we te leveren aanstaand seizoen, noem het maar op. Daarnaast is Yvonne in het leverseizoen de spil in de sorteerloods. 

En opeens komt  Yvonne met de vraag naar meer uitdaging in haar werk. Gelukkig hebben we die haar ook weer kunnen bieden. Weten jullie wie alle 100-moments schrijft??? Jazeker , Yvonne! En niet geheel onbelangrijk is Yvonne een drijvende kracht achter het organiseren van ons feestweekend geweest. Yvonne zal ook meer uren gaan doorbrengen op kantoor voor het papierwerk voor de export.

Yvonne, keep up the good work en blijf ons verrassen met fantastisch hilarische filmpjes waar je ook werkt."

Foto_Yvonne.jpg
Yvonne Schoeber 25 jaar in dienst