2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 4:

We hadden natuurlijk allerlei plannen voor de opening van ons feestelijk jubileumjaar: een boom planten ter ere van, alle medewerkers gezellig bij elkaar en een mooi foto moment met een glas champagne in de hand. Helaas werd het een alternatieve online aftrap van dit jaar. Via een teams-zoom-meeting was iedereen met een fles champagne binnen handbereik aanwezig, zo konden we het jaar ook echt gezamenlijk aftrappen. Na een korte presentatie van de activiteiten die dit jaar gaan plaatsvinden, zijn er ruim 40 flessen op eenzelfde tijdstip ontkurkt! Wij kijken terug op een gezellige online-bijeenkomst.

4-aftrap jubileum personeel_v2.jpg
Wij trapten samen ons jubileumjaar feestelijk af