2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 68:

Daar stond ie weer in de agenda…zo’n leuke onduidelijke afspraak voor Han en Corine. Wat gaat er nu weer gebeuren, wie komt er op bezoek? 16.00 uur in Helden stond in de agenda, meer wisten ze niet. Bij aankomst stond de verrassing al klaar op het grasveld.

Foto_1.jpg

TLC Venlo B.V. was langs gekomen met een prachtig cadeau, een boombank om in de toekomst bij de boom te plaatsen die Han en Corine in april van het personeel cadeau hebben gekregen.

Foto_2.jpg

TLC Venlo B.V. verzorgt al 12 jaar voor Boomkwekerij Fleuren een groot gedeelte van het transport van de bomen. 

Foto_3.jpg

Het eerste glas champagne van deze week is geheven en dat zal beslist niet het laatste glas zijn 😉. Heel erg bedankt voor dit super mooie cadeau. Dat wordt genieten op het bankje in Helden!

Foto_4.jpg
Verrassing TLC Venlo B.V.