2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 86:

Wederom een mooie verrassing!

Op maandag 31 oktober bracht Dhr Henk Westerhof, directeur van Royal Anthos, ons een bezoek vanwege ons 100-jarig jubileum. Royal Anthos is de Koninklijke Handelsbond voor Boomkwekerij- en Bolproducten.

Mooie felicitaties werden gegeven waarbij Han een prachtig beeld mocht ontvangen. Het beeld geeft helemaal weer waar wij als bedrijf voor staan: ‘de kracht zit in de samenwerking, alleen dan kan er sprake zijn van balans en eenheid.’

Dhr. Westerhof, hartelijk bedankt voor uw bezoek en cadeau! Onze dank gaat natuurlijk ook uit naar de gehele organisatie van Royal Anthos.

Afbeelding_1.jpg
Afbeelding_2.jpg
Verrassing Royal Anthos