2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 74:

Nadat de Open Dag voor relaties tot een einde was gekomen, arriveerden onze collega’s en genodigden op het terrein om samen te genieten van een barbecue en het feest.

Het officieel proostmoment was op vrijdag, maar op zaterdag hebben we dat nog eens goed over gedaan. In het jaar dat we 100 jaar bestaan mag er best wat vaker geproost worden. 😉 De dj en de silent disco zorgden ervoor dat in de avond de voetjes goed van de vloer gingen!

We kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige avond. Bedankt iedereen voor jullie aanwezigheid en het compleet maken van het feest!

Foto’s: Math Geurts & medewerkers Boomkwekerij Fleuren

Jubileumweekend - Barbecue en feestavond zaterdag 27 augustus