2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 42:

Op 16 en 17 september 2022 komt de wereld van het steenfruit weer bij elkaar! Ditmaal zal de conferentie gehouden worden in Fronreute, Duitsland.

Afbeelding1.jpg

Het International Stone Fruit Conference is een 2-jaarlijks evenement, georganiseerd door Boomkwekerij Fleuren en VOEN Covering Systems. Deelnemers zijn telers, technici, onderzoekers en marketeers gerelateerd aan de steenfruit sector.

Het algemene thema van de 2022 conferentie is:

Stone Fruit Marketing & Growing in 2030”

Dit is gebaseerd op de 3 voornaamste pilaren:

  • Marketing & Consumption ( Marketing & Consumptie)
  • Establishment of new orchards (Nieuwe boomgaarden inrichten)
  • Growing and managing the crop (Het telen en managen van het gewas)

Op de conferentie wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden en uitdagingen die de steenfruit sector heeft richting 2030. De inhoud zal worden verzorgd door inspirerende gastsprekers in combinatie met praktijk sessies in het veld en actieve inbreng van de deelnemers.

De conferentie wordt gecomplementeerd door bedrijven die hun producten en innovaties zullen tentoonstellen.

Voor meer informatie, neem een kijkje op de website:

www.stonefruitexperts.com

Stone Fruit Conference 2022