2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 88:

Sinds een paar weken is het rooi- en verzendseizoen weer in volle gang. Het weer is ons op het moment gunstig gezind wat betekent dat de bomen droog gerooid kunnen worden en het werk in mooi tempo door kan gaan. 

Foto_1.jpg

Rooiproces

Het rooien bij Boomkwekerij Fleuren wordt gedaan met speciale klembandrooiers. Op de rooier wordt de beste kwaliteit bomen al gesorteerd en verpakt in netten. Wij verpakken onze bomen in netten om takbreuk te voorkomen.

De andere kwaliteit bomen worden binnen in onze sorteerloods in Helden gesorteerd.

Foto_2.jpg

Verzending

Onze klanten die de bestelde bomen zelf komen ophalen zullen dit seizoen een nieuwe gezicht zien. Sjoerd Kersten is sinds de zomer onze nieuwe collega en is druk bezig om alle ins en outs van de verzending onder de knie te krijgen. De eerste vrachtwagens zijn al door hem geladen!

Foto_3.jpg

Koelcel

Onze koelcel is in 2021 uitgebreid van 2250 m² naar 4780 m². Deze vierkante meters zijn niet alleen de bomencel maar beslaan ook 3 vriescellen en een plantencel. 

Onze bomencel is op te delen in 3 delen, allen voorzien van automatische bevochtiging en CO² koeling. Door de omstandigheden in de cel optimaal te houden wat betreft temperatuur en luchtvochtigheid blijven onze bomen in de beste conditie totdat het tijd is om naar de klant vervoerd te worden.

Foto_4.jpg

Interesse in bomen?

Zoekt u als fruitteler bomen voor nieuwe aanplant? Neem vrijblijvend contact op met één van onze verkopers of vertegenwoordigers om te bekijken wat de mogelijkheden voor u kunnen zijn. Wij helpen u graag verder. 

Voor de particulier

Wij krijgen ook regelmatig vraag naar bomen vanuit particulieren. Zoekt u bomen voor uw tuin of moestuin? Wij verwijzen u graag naar Minitree.nl. Zij hebben de ideale bomen voor de particuliere tuin, de kleine tuin, balkon en moestuin.

Voor meer informatie en om bomen te bestellen, ga naar: www.minitree.nl

Rooi- en verzendseizoen in volle gang