2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 9:

Bij Fleuren hechten we veel waarde aan onze mensen; samen maken wij Fleuren Boomkwekerij! Rik is al jaren onderdeel van het team en werkt bij ons als monteur. Hij vertelt jullie hoe hij het werken bij Fleuren ervaart.

 

Hoe ben je bij Fleuren terecht gekomen?

“Na het afronden van mijn studie ben ik op het internet op zoek gegaan naar openstaande vacatures. Mijn oog viel toen op een vacature bij Boomkwekerij Fleuren. Ik heb mijn sollicitatiegesprek als zeer positief ervaren en sindsdien werk ik bij Fleuren.” 

 

Waarom heb je gekozen om te werken bij Fleuren?

“Omdat ik in mijn omgeving veel positieve verhalen heb gehoord over Fleuren.”

 

Hoe omschrijf je de werksfeer?

Bij Fleuren hangt een gezellige werksfeer. Elke dag leer ik weer iets bij, op een leuke manier.”

 

Hoe ziet een typische werkdag voor jou er uit?

“Dagelijks sta ik voor verschillende uitdagingen om dingen te maken of te repareren. Verder zijn mijn werkzaamheden erg verschillend. Zo is geen dag hetzelfde!”

 

Wat is de grootste uitdaging van jouw baan?

“Ik heb al veel mogen leren over het vak techniek. Mijn grootste uitdaging is dat ik graag nóg meer te weten wil komen over techniek.”

 

Wat vind je zelf het leukste aan het werk bij Fleuren?

“De glimlach die op het gezicht van mijn collega’s verschijnt wanneer ik iets voor hen gemaakt heb. Dat maakt mijn werk extra leuk. Daarnaast krijg ik veel vrijheid, wat ik heel fijn vind.”

 

Wat vind je het mooiste dat je bij Fleuren bereikt hebt?

“Dat ik nu toch werkzaam ben in de techniek, ondanks dat ik hier niet voor geleerd heb.”

 

Wat is een typische Fleuren traditie?

“Dan kies ik voor de vrijdagmiddagborrel. Deze is vrij recent geïntroduceerd als Fleuren traditie en is altijd erg gezellig. In de zomer komen we ook altijd samen voor een lekkere barbecue en elke winter sluiten we het jaar af met een Kerstfeest.”

Rick vertelt over werken bij Fleuren