2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 7:

Bij Fleuren hechten we veel waarde aan onze mensen; samen maken wij Fleuren Boomkwekerij! Niklas is al jaren onderdeel van het team en vertelt jullie hoe hij het werken bij Fleuren ervaart. 

 

Hoe ben je bij Fleuren terecht gekomen?

“Ik heb zelf contact gezocht met Fleuren. Mijn start bij Fleuren was uitdagend, omdat ik de taal niet sprak. Ik ben erg dankbaar voor de steun die ik ontving van mijn collega’s en de tijd en ruimte om mij te ontwikkelen.”

 

Waarom heb je gekozen om te werken bij Fleuren?

“Fleuren heeft een hele goede reputatie en ik heb mijn eerste gesprekken als zeer positief ervaren. Verder wilde ik graag mijn carrière binnen de fruitbranche starten en hier was Fleuren uitermate geschikt voor.”

 

Hoe omschrijf je de werksfeer?

Bij Fleuren hangt een fijne en leuke werksfeer. Er heerst een open cultuur waar alles bespreekbaar is.

Daarnaast is het altijd gezellig en kom ik altijd met een lach naar het werk.”

 

Hoe ziet een typische werkdag voor jou er uit?

“Mijn werkzaamheden zijn seizoensgebonden. In de winter werk ik veel op kantoor en houd ik mij bezig met klantcontact per telefoon of mail. In de zomer ben ik veelal bij klanten op bezoek. Dit maakt het werk erg afwisselend, geen dag is hetzelfde.”

 

Wat is de grootste uitdaging van jouw baan?

“Alles wat met contracten en licenties te maken heeft, zo goed mogelijk in beeld krijgen.”

 

Wat vind je zelf het leukste aan het werk bij Fleuren?

“Naast de plezierige werksfeer krijg ik veel vrijheid in mijn werkzaamheden. Daarnaast draag ik de verantwoordelijkheid voor verschillende zaken.”

 

Wat vind je het mooiste dat je bij Fleuren bereikt hebt?

“Dat wij als afdeling verkoop meer inzicht hebben gekregen in de verkoopcijfers. Hierdoor kunnen we gerichter op zaken sturen.”

 

Wat is een typische Fleuren traditie?

“Dan kies ik voor de vrijdagmiddagborrel of het jaarlijks Kerstfeest. Dit zijn gezellige momenten met het hele team waar veel wordt gelachen. In de zomer komen we ook altijd samen voor een lekkere barbecue en elke jarige trakteert altijd op een lekker stukje vlaai.”

Niklas vertelt over werken bij Fleuren