2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 3:

Middels een maandelijkse nieuwsbrief houden wij onze klanten en relaties op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Wilt u ook graag als eerste op de hoogte blijven van ons nieuws? Laat het ons weten via info@fleuren.net!

Allereerst nog de beste wensen voor het jaar 2022!
Ook in het nieuwe jaar staan we weer voor u klaar. Vanwege het 100-jarig bestaan in 2022, hebben we leuke dingen in het vooruitzicht, laat u verrassen. 
We willen u nog wijzen op de beschikbaarheid van rassen voor dit voorjaar. Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling al door te geven voor volgend seizoen, schroom niet om contact op te nemen met iemand van ons, of één van onze vertegenwoordigers.  

Kersen
Bij kersen zijn nog super kwaliteit bomen beschikbaar van o.a. Kordia, Regina, Karina, Lapins en Schneiders. Voor elk groei niveau is er een passende onderstam.  
Nieuw bij kersen zijn de CERASINA® rassen
Vroeg: Prim 2.1, Prim 2.3 en Prim 3.1 
Laat: Final 10.4, Final 11.3, Final 12.1 en Final 13.1 

Klaar voor de toekomst?
Voor appel zijn er veel krachtige rassen voor de toekomst. Zoals rassen met een goede smaak en weinig vatbaar voor ziekten en plagen. Wat denkt u van: Freya®, Wellant®, WURtwinning® en Gala Irene®.  
Ook al 25 jaar het adres voor biologische bomen. Contact ons voor de mogelijkheden. Denk onder andere aan Natyra®, Collina en Santana bij appel. 
Bij peer zijn er diverse mogelijkheden in combinatie met de vorstresistente onderstam Q-Eline of de onderstam Kwee Adams. 
Pruimen produceren we op de onderstam WA-VIT en St. J. A. Een breed assortiment is beschikbaar, zowel 1 als 2-jarige knipbomen. We hebben nieuwe pruimenrassen in test, later dit jaar volgt meer info. 

Bekijk op www.fleuren.net onze volledige assortimentlijst van appel, peer, pruim en kers

 

 

 

 

 

Wij houden contact met onze klanten en relaties