2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 73:

Onze Open Dag voor zakelijke relaties was een mooi moment om iedereen een beeld te geven wat de ontwikkelingen zijn bij Fleuren. Hoe ziet onze nieuwbouw eruit, wat gebeurt er in de moedertuin en op het testperceel. Door middel van rondleidingen over het bedrijf in Koningslust alsook naar de kwekerij kregen de bezoekers uitleg over alle zaken die spelen binnen onze fruitboomkwekerij.

Op het testperceel verzorgde Wolky Tolky een demo met de bodemscanner en in de kwekerij konden de bezoekers een demo zien van de Agrimotor en de hoogbouw.

Karel Fleuren heeft in de aanloop naar de Open Dag heel wat uren gestoken in het zichtbaar maken van 100 jaar Boomkwekerij Fleuren. Oude documenten, tijdschriften en foto’s werden tevoorschijn gehaald en werden samen één geheel in het Fleuren Museum.

De standhouders maakten deze dag compleet:

Evax, Coenders, Mertens, Vlamings, Minitree, Wolky Tolky, VGB, Dick van Oostrum, Vöen, Fruit Tech Campus, Stas NV, Agrea, Fresh Forward, TreeQuattro, Agracool, Koning Koudetechniek, Hulsbosch, Moors Tuinen en Cornelissen Systems. Allemaal heel erg bedankt voor jullie aanwezigheid!

Mart van Dijk Boomkwekerijen heeft een geweldige bijdrage geleverd betreffende de aankleding van het terrein door middel van het beschikbaar stellen van de bomen in bakken. Het zag er fantastisch uit. Bedankt!

Het gehele weekend werd tot in de puntjes verzorgd door Ria Joosten Catering. Dank jullie wel voor de goede zorgen!

Foto’s: Math Geurts & medewerkers Boomkwekerij Fleuren

Jubileumweekend - Open dag zaterdag 27 augustus