2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 75:

Zondag 28 augustus stond in het teken van lokaal, ambachtelijk, proeven, genieten…kortom:  LEF Foodfestival!

De eerste bezoekers arriveerden al vóór de opening, maar we waren er klaar voor. Het zonnetje scheen, iedereen had de stand prachtig en sfeervol ingericht en onze Fleuren collega’s stonden klaar om alle geïnteresseerden een rondleiding te geven en van informatie te voorzien over Boomkwekerij Fleuren. 

Al vroeg kwamen de berichtjes binnen op de telefoon dat er fietsers gespot waren met de geprinte ‘Fleuren 100 jaar’ fietsroute, zo leuk! Hopelijk heeft iedereen die de route heeft gefietst een fijne rit gehad. Feedback over de route is van harte welkom en mag gestuurd worden naar: yvonne@fleuren.net 

Het bleef de hele dag gezellig druk op ons terrein. Zo’n 4000 bezoekers hadden hun weg naar Koningslust gevonden en genoten van al dat er te beleven was. De Troubadour zorgde in de tent voor een gezellig deuntje en Neppie Kraft kreeg op het einde van de dag iedereen aan het swingen met de Limburgse klassiekers. Wat een geweldige dag was het! We hebben er allemaal van genoten, wij hopen jullie, de bezoekers, ook. 

Tot de volgende editie van LEF Foodfestival! Dan niet meer in samenwerking met Boomkwekerij Fleuren, maar zeker wél met Minitree 😊

Foto’s: Marij Dorssers, Emile Geelen en medewerkers Boomkwekerij Fleuren

Jubileumweekend - LEF Foodfestival zondag 28 augustus