2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 72:

De middag van zaterdag 27 augustus stond in het teken van onze Open Dag voor zakelijke relaties.

Het drukst bezochte plekje van die middag was natuurlijk de 2 vierkante meters waar Han en Corine plaats hadden genomen om hun gasten te ontvangen. Van de 10 hectare grote locatie in Koningslust hebben zij die dag niet veel gezien, maar dat was meer dan de moeite waard. Wat was het een mooi moment om iedereen weer te ontmoeten en te spreken.

Via deze weg willen wij iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor jullie komst, jullie tijd en de mooie en creatieve geschenken die Han en Corine in ontvangst hebben mogen nemen. Bedankt!

Foto’s: Math Geurts

Jubileumweekend - Felicitatie momenten zaterdag 27 augustus