2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 30:

Vanwege het 100-jarig jubileum had het personeel van Boomkwekerij Fleuren het idee om Han en Corine Fleuren een cadeau aan te bieden. Wie jarig is wordt immers verwend 😊

Aangezien we een groen bedrijf zijn, duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan én onze locatie in Helden steeds meer aangekleed mag worden door uitbreiding van onze werkzaamheden aldaar, viel het oog op een boom als cadeau.

De boom die het personeel heeft gekozen is een Plataan en heeft inmiddels een mooie prominente plaats gekregen vlak na de inrit op de bedrijfslocatie in Helden.

Dinsdag 5 april werd de boom officieel aan Han en Corine cadeau gedaan. 

Foto 1.jpg

Onze voorzitter van de personeelsvereniging Jan Goertz heeft een mooi praatje gehouden ter introductie van het cadeau.

Han en Corine waren super verrast! Ze waren de boom wel al voorbij gereden bij het terrein oprijden; het was nog niet helemaal tot ze doorgedrongen dat deze er pas sinds kort staat. 

foto 2.jpg
foto 3.jpg
foto 4.jpg
foto 6.jpg
foto 5.jpg

Bij de boom zijn 2 borden geplaatst die onder invloed van tijd en het weer mooi roestbruin zullen verkleuren. 

Een mooi aandenken aan een bijzondere mijlpaal.

foto 7.jpg
Schenking jubileumboom