2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 52:

Al sinds de eerste dag van het 100-jarig bestaan van Boomkwekerij Fleuren staan onze zakenpartners voorop. In deze tijd van het jaar reizen onze verkopers weer de hele wereld over om hen te bezoeken. We zijn heel blij dat dit nu weer mogelijk is.

Foto 1.jpg
Foto 2.jpg

Vorige week was onze verkoper Niklas Petkens (verkoper Duitstalig gebied) op pad aan de Bodensee in Duitsland. De regio rond de Bodensee is één van de grootste fruitteeltgebieden in Duitsland. De appelteelt bestaat hier al meer dan 1000 jaar en wij kennen veel van onze partners in dit gebied al tientallen jaren. Tevens bezoeken we elk jaar ook veel nieuwe klanten. 

Het doel van onze bezoeken is om onze partners advies en steun te verlenen. Vele onderwerpen worden tijdens zo’n bezoek besproken. 

Hoe is het huidige verkoopseizoen en de markt? Welke nieuwe ontwikkelingen zijn er op de markt? Zijn er problemen in de boomgaard van de klant (weersomstandigheden, plagen, ziekten, politieke ontwikkelingen, enz.) Welke variëteiten passen in het operationele proces? Welk plantsysteem past bij het betrokken bedrijf?  Wat is er nieuw uit Nederland (of andere landen)? Hoe ziet de kwekerij er bij Fleuren uit? Zijn er nieuwe interessante innovaties? ... 

Foto 3.jpg

Dit is slechts een deel van de vragen die aan de orde komen. Natuurlijk worden er ook tips gegeven tijdens de bezoeken. Vanuit ons naar de teler, maar ook andersom, van de teler naar ons. De uitwisseling met onze partners is erg belangrijk voor ons! Als verkopers ronden we elk gesprek af met nieuwe ideeën en - natuurlijk - stof tot nadenken. We zijn blij met elke partner die we kunnen en mogen bezoeken. 

Foto 4.jpg
Foto 5.jpg
Fleuren gaat op klantenbezoek