2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 67:

De weergoden zijn ons aankomend weekend gunstig gezind! 

Het wordt tijdens ons jubileumweekend prachtig weer…een mooi moment om met de fiets een rondje door onze kerkdorpen te maken. We hebben speciaal voor 28 augustus een fietsroute uitgezet van onze Fleuren-locatie in Baarlo naar onze locatie in Koningslust. Deze kan natuurlijk ook op elk ander moment gefietst worden.

U zult langs fruitboompercelen van Fleuren komen en ook langs bomen uit ons Sakura-project. Dit zijn sierkersen die hun oorsprong in Japan hebben. Het Sakura-project is in samenwerking met Baarlo Leeft opgezet en in 2022 zijn de eerste bomen geplant.

De route gaat door de dorpen Baarlo, Kessel en Helden en is een ronde waardoor u op elk gewenst punt kunt instappen. Met een afstand van 35,7 km is zelfs voor de hardlopers en doorgewinterde wandelaar deze route een leuke uitdaging! In onderstaande afbeelding is de route weergegeven.

Het is mogelijk om onze route te volgen via dit PDF-bestand. Daarnaast is het mogelijk om de fietsroute te volgen in de app van Route.nl. De QR- code op de laatste pagina van dit PDF-bestand brengt u naar onze fietsroute op de website van Route.nl. Hier zullen ze u vragen om de app eerst te downloaden. Dit kan volledig kosteloos. Middels de app van Route.nl kunt u de fietsroute op uw mobiele telefoon volgen. 

Op zondag 28 augustus is iedereen bij ons welkom tijdens onze open dag in combinatie met het LEF Foodfestival.

Tot dan en wij wensen u veel fietsplezier!

De fietsroute
De fietsroute
Fietsroute 100 jaar Boomkwekerij Fleuren