2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 98:

100 jaar, 100 momenten. 2022 is een jaar waarin we heel veel hebben mogen meemaken. 

In de voorbereidingen van ons jubileumjaar werd geopperd om speciaal een website te maken om 100 noemenswaardige momenten van Boomkwekerij Fleuren te delen. Momenten die we graag met onze medewerkers, klanten, relaties, familie en vrienden wilden delen. Onze eerste reactie was: dat redden we nooit, weet je wel hoeveel dat is? 100 momenten, dus iedere week wel 3 keer iets! Het leek onmogelijk, maar kijk, het is moment 98. Zonder ook maar 1 enkele keer te hoeven twijfelen wat we zouden delen. En nu we terug kijken naar al deze momenten zijn we toch wel een beetje trots. Trots op al onze medewerkers, trots op alles wat we samen voor elkaar hebben gekregen.

Nu staat 2023 voor de deur. Een jaar waarin vast weer verassende dingen gaan gebeuren. Het zijn natuurlijk geen makkelijke tijden in de wereld. We vallen van de ene crisis in de andere. In deze roerige tijden moeten we koers houden en vooruit gaan. Het zal voor vele een hobbelige weg worden, maar we houden vol. Als we elkaar vast houden, er samen voor gaan, dan komen we ook door deze lastige tijd heen. Wij wensen iedereen privé en zakelijk een gezond en gelukkig 2023!

Ondanks dat ons jubileum jaar nu tot een einde gekomen is, zullen we écht zo nu en dan nog wel leuke momenten delen met jullie. Dus blijf ons vooral volgen via Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven!

Een terugblik op 2022 - ons jubileumjaar