2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 94:

Het einde van het jaar nadert maar de verrassingsbezoekjes vanwege ons jubileum worden ook in december nog aan ons bedrijf gebracht, wat leuk!

Op donderdag 8 december kwam Twan Christiaens langs met een prachtig versierde taart. Twan is directeur en eigenaar van Sun-Power Agro Uitzendbureau B.V. in Tienray. Al meer dan 20 jaar verzorgt Sun-Power de juiste uitzendkrachten om ons op de piekmomenten in de kwekerij te ondersteunen. Zoals bij vele agrarische bedrijven zijn ook bij ons die extra handen erg welkom in drukke tijden!

Sunpower taart 08122022.jpg

 

Bedankt voor het bezoek en de heerlijke taart!

Een Power-taart!