2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 87:

Fruitbedrijf Heijnen uit Roggel organiseert elk jaar een bedrijfsuitje als leuke afsluiting van het plukseizoen. Dit jaar was een bezoek aan ons bedrijf in Helden een onderdeel van hun dag.

Een grote groep mensen bestaande uit de familie Heijnen, plukkers, aanhang en kinderen arriveerde net na de middag op zondag 6 november op ons terrein. De groep werd verdeeld in 4 kleinere groepen waarna Sjaak, Han, Corine en Yvonne elk een groep hebben meegenomen voor een rondleiding over ons terrein in Helden. 

Foto_1.jpg

De moedertuin, het testperceel, de koelcel en werkzaamheden zoals het sorteren van bomen, het verzenden van de bomen en het enten werden uitgelegd en besproken. De uitleg vanuit de bomenteelt werd mooi aangevuld met uitleg over de fruitteelt door de familie Heijnen waardoor de werknemers en aanhang een goed compleet beeld kregen van het gehele proces.

Foto_2.jpg

Natuurlijk mocht de koffie, thee en vlaai ook niet ontbreken…we zijn immers in Limburg 😊.
De familie Heijnen had dit allemaal zelf super netjes verzorgd.

Foto_3.jpg

We willen Fruitbedrijf Heijnen heel hartelijk bedanken voor hun bezoek, de aandacht tijdens de rondleidingen en de zeer plezierige middag!

Bezoek van Fruitbedrijf Heijnen