2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 96:

In 1992, na zijn studie fruitteelt en wijnbouw, is Beat Lehner vanuit Zwitserland naar Boomkwekerij Fleuren gekomen om een half jaar kennis op te doen in de fruitboomteelt. Deze 6 maanden werden uiteindelijk 4 jaren. De sterke band die we toen hebben opgebouwd is altijd gebleven. Beat is bij terugkomst in Zwitserland fruitteler en boomkweker geworden, dat is inmiddels alweer 25 jaar geleden. 

Wij werken nog altijd veel samen met Beat, hij is onze vertegenwoordiger voor Zwitserland. Reden voor een feest! Beat had al zijn relaties uitgenodigd om op bezoek te komen. Natuurlijk zijn wij naar deze speciale dag gegaan. En zo waren wij in het mooie, koude en witte Zwitserland. Traditiegetrouw heeft hij het gouden Fleuren-speldje mogen ontvangen.

Foto_3.jpg
Foto_2.jpg
Foto_1.jpg
25-jarig jubileum Lehner