Homepage

2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Samen

Samen bouwen wij verder aan onze organisatie. Want wij geloven dat samenwerking zorgt voor een gezonde groei van de organisatie. 

Innovatie

Boomkwekerij Fleuren blijft in haar innovatiebeleid een voorloper. De familie Fleuren heeft in de afgelopen 100 jaar een tal van noviteiten gelanceerd. Vanuit verbinding stimuleren wij nieuwe ontwikkelingen. Innovatie zit in de genen van de organisatie. 

Vertrouwen

Vertrouwen is een belangrijk begrip binnen Boomkwekerij Fleuren; dit vormt de basis van onze organisatie. Wij hebben vertrouwen in onze collega's en onze klanten, want wij geloven in langdurige samenwerkingen.